Sant Sebastià i Cervantes triomfen a les Falles de Godella 2018

653

Amb la màgica nit de la cremà, ahir finalitzaren les Falles de Godella 2018. Unes falles que quedaran en la memòria de tots els fallers i falleres del poble, però especialment en els integrants de les comissions de Sant Sebastià-Arquebisbe Fabian i Fueron i Cervantes-Sant Blai, que guanyaren els premis a millor falla infantil i millor falla gran, respectivament.

Les flames tancaren uns dies de festa i convivència que tingueren màxima afluència de públic en actes com la mascletà de Sant Josep, l’ofrena a la Verge, la cavalcada del Ninot i la crida, o el lliurament de premis on esclatà l’alegria de tots els guardonats.

Però Sant Sebastià i Cervantes no foren les úniques comissions que es portaren un bonic record a casa. La Falla Dr. Valls va indultar el seu ninot infantil, mentre que Cervantes va fer el mateix amb el gran, com a preludi del que seria el premi posterior.

A la cavalcada del Ninot, celebrada el primer dissabte de març, hi hagué premis per a tots. La Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fabian i Fuero guanyà la millor disfressa de comparsa, amb la temàtica del reciclatge. La millor disfressa de comparsa infantil va recaure sobre la Falla Cervantes Sant Blai, pel tema Avatar. La millor disfressa individual gran fou per a Dr. Valls, i la infantil per a Sant Sebastià. Per últim, la millor crítica fou per als integrants de la Falla Dr. Cabo, disfressats de Montoro.

Pel que fa al millor llibret, el premi va recaure sobre la Falla Cervantes. I Cristian Gil Gil i Javier Peris Ros repetiren com a guanyadors del cartell de les Falles de Godella 2018. Unes festes que finalitzen amb les cendres d’anit però que ja pensen en tornar amb més força el proper 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.