Sanitat invertirà 4 milions per a reformar i ampliar el centre de Salut de Catarroja

1304

La conselleria de Sanitat ha donat llum verd a la reforma i ampliació del centre de Salut de Catarroja després de les múltiples peticions de l’Ajuntament de Catarroja perquè se solucionaren les deficiències que presenten les instal.lacions des de fa anys.

Centre de salut de CatarrojaLa licitació de la redacció del projecte ja s’ha publicat al DOGV per un import de més de 400.000 euros. Les obres han de concloure al 2020 i suposaran una inversió d’uns 4 milions d’euros.

La intenció és consolidar el servei i convertir-lo en un dels centres de referència de la zona. Augmentar el personal, instal.lar quiròfans per a realitzar cirugies menors o ampliar les instal.lacions són algunes de les intervencions previstes. En l’actualitat el centre compta amb 2153 metres quadrats edificats i podria incrementar la superficie en 1637 més amb l’edificació del terreny lliure de la parcel.la que ocupa, cedit pel consistori.

L’equip de govern de l’Ajuntament ha rebut “molt positivament” l’aposta dels responsables de la conselleria pel centre de salut de Catarroja ja que “hem reivindicat des que arribàrem que s’invertira en les instal.lacions i es reforçara el personal, perquè els pacients han de rebre una atenció en condicions i fa anys que el centre necessita millores”.

El centre de salut de Catarroja atén a pacients de Catarroja, Albal, Massanassa i Beniparrell. Compta amb un metge de família per cada 1781 habitants, un infermer per cada 2.042 i un pediatra per cada 1.086.

Segons denuncia l'ajuntament, el recinte no té sala de reunions, els metges de família i els pediatres han de compartir consultes, la zona de matrones és insuficient i les pacients embarassades comparteixen sala d’espera amb els malalts de salut mental provinents de diverses poblacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.