Godella acollirà del 18 al 22 de juliol el XXIX Stage Internacional de Música Simfònica

1036

Godella rebrà a músics professionals i estudiants avançats en el XXIX Stage Internacional de Música Simfònica, que es celebrarà del 18 al 22 de juliol per onzé any consecutiu al teatre Capitoli. Durant una setmana, tant músics nacionals com a internacionals, preparen un repertori simfònic d'alta qualitat interpretant peces de Tutti, Beethoven i Mozart, a més de parcials de vent i corda en l'Escola de Música.

Sota la direcció del barceloní Jordi Mora, l'Orquestra Segle XXI interpretarà la Sinfonia núm.7 en La major de L.V. Beethoven i la Sinfonia núm.38 en Re major de W.A. Mozart en el concert de clausura el dissabte 22 de juliol a les 20 hores en el teatre Capitoli.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha destacat que aquest festival és “una bona oportunitat perquè la gent tinga accés a les classes magistrals, que els darrers anys han registrat una magnífica participació”. Prades ha afegit que “també és molt interessant el fet que els veïns i veïnes de Godella puguen aprendre de la mà de gent professional i el darrer dia actuen tots junts, la qual cosa fa que aquest procés d'aprenentatge siga molt enriquidor”.

Els objectius del Stage és oferir l'oportunitat d'obtenir coneixements musicals profunds i formar als joves com a membres d'una Orquestra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.