Sanitat implanta el servei de pediatria al consultori de la platja de Pobla de Farnals

655

El Consultori Auxiliar de Salut de la platja de la Pobla de Farnals compta des del passat 14 d’octubre amb el servei de Pediatria.

Esta es una reivindicació realitzada des de fa molts anys per les famílies del nucli costaner que, des d’ara, ja no han de desplaçar-se al centre mèdic del poble o d’altres localitats quan els xiquets i xiquetes cauen malalts o tenen una revisió programada.

Durant la passada legislatura la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament va realitzar diferents gestions al voltant d’aquesta qüestió, que s’han concretat ara amb la implantació del servei durant tot l’any en horari de 12 a 15 hores els dilluns, dimecres i divendres, i de 8:15 a 10:45 hores els dimarts i dijous.

L’edil de Sanitat, Inocencio Paredes, ha explicat que a principi de setembre es va reunir amb la directora mèdica d’atenció primària de l’hospital Clínic, qui va assegurar que amb la consolidació dels trasllats interns del funcionariat estava prevista la destinació d’una pediatra a temps parcial al consultori de la platja.

Per al responsable municipal, “estem molt contents amb la implantació del servei perquè la demanda del veïnat estava més que justificada, i el treball des de l’Ajuntament perquè la platja tinga garantits els serveis fonamentals va donant fruits”, ha expressat el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.