Sagunt a Escena presenta 'Juicio y muerte de Sócrates' i la dansa de Claire Ducreux i Toni Mira

22

Sagunt a Escena torna a programar enguany l'espectacle 'Juicio y muerte de Sócrates', de la companyia Scaena Graecolatina, que va obtindre un gran èxit per les seus representacions l'any passat a la Casa dels Berenguer.

En l'edició d'aquest any es representarà al mateix lloc els dies 10 i 11 d'agost, a les 22.00 hores. L'espectacle vertebrat en dues parts, recull primer els moments de més tensió viscuts durant el judici al qual van sotmetre Sòcrates, acusat d'introduir noves divinitats a Atenes i de corrompre la joventut. En aquest judici va ser condemnat a mort.

En la segona part l'acció transcorre a la presó, on el filòsof rep la visita dels seus amics més fidels, que li proposen la fugida. Hui en dia, la seua figura continua sent un referent de valors ètics imperibles.

'Avec le temps'

I torna la dansa a Sagunt a Escena després de l'estrena al Teatre Romà de l'espectacle de Sol Picó, amb la companyia de Claire Ducreux i Toni Mira i el seu espectacle 'Avec le temps', que es podrà veure l'11 d'agost, a les 20.00 hores, a la Pujada al Castell.

Els dos espectacles són gratuïts fins a completar l'aforament i estan dins el cicle Off Romà.

Sagunt a Escena és un festival organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, l'Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.