Sagredo arranca el compromís de la EMTRE per que Paterna tinga un ecoparc públic

0
148

Sagredo y Presidenta EMTREL’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha arrancat el compromís de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) perquè Paterna tinga un ecoparc públic en el qual els veïns i veïnes de la localitat puguen dipositar de forma totalment gratuïta matèria d’obres. Així ho ha avançat el primer edil després de recordar que en la reunió que va mantenir al setembre amb la presidenta del EMTRE, Pilar Soriano, aquest assumpte ja es va plantejar amb el vistiplau de totes les parts implicades.

Sagredo ha avançat que l’Ajuntament de Paterna cedirà una parcel·la de sòl municipal que reunisca els requisits tècnics necessaris per a construir aquesta instal·lació. “Paterna té en aquests moments un problema, i és que per a llançar residus d’obra cal anar-se a una altra localitat”, ha lamentat el primer edil.

Els requisits mínims que ha de reunir el sòl que serà cedit a la EMTRE és, una dimensió aproximada de 5.000 metres quadrats perquè puguen albergar-se entre 10 i 15 contenidors, i l’existència de diferents nivells per a facilitar la càrrega dels contenidors per part de ciutadans particulars.

L’alcalde ha avançat que en l’última reunió del EMTRE, ja es va plantejar la possibilitat que aquesta instal·lació puga ser utilitzada per altres localitats de la comarca. “No obstant açò, fins que es construïsca el nou ecoparc, es recuperarà la possibilitat que els veïns i veïnes empadronades a Paterna puguen desprendre’s dels seus residus d’obra sense eixir de Paterna”. Una fórmula que no suposarà cap cost econòmic ni per a l’Ajuntament ni per als veïns i veïnes, perquè “la despesa seria assumida per la pròpia EMTRE”, ha assegurat el primer edil.

Juan Antonio Sagredo ha ratificat que “per a l’actual equip de Govern del PSOE la recuperació del servei del ecoparc i la construcció d’una nova infraestructura a Paterna és una prioritat” i ha criticat que “l’anterior Executiu va deixar perdre serveis que ja estaven implantats a Paterna i que ara anem a recuperar perquè són necessaris per al municipi”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here