Ros delega les 8 àrees de Govern en edils socialistes després del "no" de Compromís i Guanyant Torrent

479

investidura Ros

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha fet públiques les delegacions de les 8 àrees de govern i el nom dels regidors delegats al capdavant de cadascuna de les àrees de responsabilitat.

Ros ha delegat les 8 àrees de Govern en 8 edils socialistes pese a la que seua intenció, manifestada en un encontre en els mitjans de comunicació, era que Compromís y Guanyant Torrent, forces que vàrem votar a favor seu en el ple de constitució del nou ajuntament, formaran part de l’equip de Govern.

María Encarnación Lerma s'encarregarà de l'àrea de Drets Personals que integrarà Polítiques d'Igualtat, Dona, Família, Sanitat, Infància, Servei d'Ajuda a la Família, Dependència, Educació per a la Salut i Sanitat Ambiental.

Alfred Costa, que anava en les llistes del PSPV com a independent, tindrà les competències de l’Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals que inclou Cultura, Festes, Turisme, Falles, Participació Ciutadana i Entitats Populars, Comunicació, Publicacions, Gestió d'Infraestructures Culturals (Auditori,  EMAT i altres), Sales d'Exposicions i Patrimoni Historicoartístic i Etnològic.

Inmaculada Amat serà la persona nomenada per Ros per a dur l’Àrea de Desenvolupament Sostenible en la que s’inclou Urbanisme, Grans Projectes, Habitatge, Infraestructures, Medi Ambient, Serveis Urbanístics, Barris, Urbanitzacions, Infraestructures del Transport, Relacions amb la Societat, Nous Espais, SA, Canvi Climàtic i Energies Renovables, Forest Pública i Cicle Integral de l'Aigua.

Andrés Campos és el nou responsable de l’àrea de Gestió de Recursos i Modernització. Campos tindrà la responsabilitat de Gestió Pressupostària, Econòmica, Tributària i Fiscal, Comptabilitat, Contractació, Patrimoni, Subvencions, Tresoreria, Recaptació, Modernització i Noves Tecnologies, Informació i Règim Interior, Relacions amb Recaptació Torrent, SA i Idea't i Oficina d'Emprenedors, Desenvolupament Econòmic i Social, Comerç i Ocupació.

L’Àrea d'Educació i Dinamització Lingüística serà responsabilitat de Patricia Saez e inclou Educació, Biblioteques, Arxius, Promoció del Valencià i Política Lingüística, Relacions amb el Consell Escolar, Administració Educativa i Centres Escolars, Absentisme Escolar, Programes Educatius, Coordinació de Centres d'Educació Infantil i Fira del Llibre.

L Àrea d'Atenció a les Persones serà l’àrea de govern de Francisco José Carbonell: Benestar Social, Tercera Edat, Punt d'Aliments, Gestió dels Centres de Serveis Socials, Voluntariat, Consum, Oficina Municipal d'Informació al Consumidor i Venda No Sedentària.

La socialista Nadia Marín serà la que tinga la responsabilitat de portar l’Àrea de Joventut i Esports que inclou Joventut, Esports, Drets dels Animals, Relacions amb la Fundació Esportiva Municipal, Subvencions Esportives, Gestió de l’Espai i Escoles Esportives.

Finalment José Antonio Castillejo durà l’Àrea de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics en la que s’integren Personal, Seguretat Ciutadana, Policia Local, Zones Verdes, Vies Públiques, Coordinació de Serveis en Via Pública, Protecció Civil, Emergències, Mobilitat i Transport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.