Riera respon a la ciutadania en ‘Tinc una pregunta per al Bloc’

0
75
Bankia

Dissabte que ve, 26 de març, a les 11.30 hores, el candidat del Bloc a l’Alcaldia de Meliana, Josep Riera, constestarà les preguntes de les veïnes i dels veïns de Meliana en el programa ‘Tinc una pregunta per al Bloc’, una adaptació local de l’espai televisiu de TVE ‘Tengo una pregunta para usted’, que serà oferit en directe per internet, concretament des de www.livestream.com/blocmeliana.
Segons el coordinador de campanya del Bloc, Pere Cano, “volem oferir al poble de Meliana una campanya oberta i participativa en què qualsevol persona puga traslladar als nostres candidats i a les nostres candidates les seues inquietuds i les seues propostes”. Per poder participar, només cal emplenar una fitxa de dades bàsiques en què cal concretar la temàtica sobre la qual es farà la pregunta, entre diverses àrees proposades. La ciutadania també podrà participar des de casa per mitjà del xat, on podrà formular les seues preguntes.

El responsable valencianista destaca que “al Bloc considerem que, per una democràcia directa, cal recuperar el protagonisme de la ciutadania en els processos electorals perquè hi puga participar més enllà del vot el dia de les eleccions.”.

En esta línia, el Bloc també té obert un procés d’elaboració del programa participatiu que ha anomenat ‘(Re)programa Meliana’, i està fent servir les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per tal de fomentar-ne la participació, com ara la web www.blocmeliana.org i la xarxa social Facebook.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here