Ribó rep a la Germandat de Sant Antoni Abat dies abans de la benedicció d'animals

194

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha rebut aquest dijous a representants de la Germandat de Sant Antoni Abat, que el pròxim diumenge 16 de gener celebrarà, "amb totes les mesures de seguretat adequades", la popular desfilada i t que es desenvolupa tradicionalment al carrer de Sagunt en honor del patró dels animals.

El primer edil ha expressat la seua "satisfacció per la recuperació d'esta festa que s'emmarca en la política municipal de benestar animal", i s'ha sumat a la petició dels organitzadors que han demanat que es respecte l'ordre establit per a la desfilada d'animals que la ciutadania reprén després d'haver sigut suspesa l'any passat per la pandèmia del Covid.

Amb motiu d'esta festa de barri i també de ciutat, anunciada amb el lema "Tornem al carrer" esta setmana també s'ha desenvolupat el "II Mercat Solidari d'Hivern de Sant Antoni", i la cremà de la foguera, que junt amb la desfilada i benedicció d'animals són els actes més representatius de la festivitat de l'anomenat Sant Antoni del Porquet.

Joan Ribó ha assegurat que esta festa "atén les necessitats d'una societat canviant, en què els animals de companyia s'han convertit en un membre més de moltes famílies". "A més, el respecte cap als animals defineix molt bé el grau de maduresa d'una societat", ha assegurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.