Remei Ferrandis Ferrer, nova jutgessa de pau de Paiporta

535

Remei Ferrandis Ferrer ha pres possessió del càrrec de jutgessa de pau de Paiporta en un acte celebrat aquest dimecres al saló de plens de l'Ajuntament. Ferrandis, una dona activa en l'associacionisme local, fou proposada per l'equip de govern i ratificada pel ple municipal del passat mes de juny, i substitueix a José Motes, qui ha ocupat aquesta responsabilitat els últims anys.

jutgessa-de-pau-de-paiporta

A l'acte assistiren l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, així com altres membres de l'equip de govern, l'antic jutge de pau, i familiars i amics de Remei Ferrer.

En els parlaments posteriors a la pressa de possessió, l'alcaldessa va agrair “la tasca de Pepe Motes, no sols per la seua dedicació i interés, sinó per la mediació que ha portat a terme en multitud de conflictes, que és el que s'espera d'un bon jutge de pau”. La nova jutgessa, Remei Ferrandis, va expressar la seua voluntat “d'estar a l'alçada” del treball portat a terme pel seu antecessor.

José Motes, per la seua banda, es va mostrar “agraït al poble” per tot el que li ha aportat; va explicar que sempre ha separat el càrrec d'altres accions, com la política, i li va expressar la seua “enhorabona a Reme, que serà la digna jutgessa de pau que es mereix el poble de Paiporta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.