Recuperar el servici privatitzat de gestió tributària permetria al Cemef ingressar 200.000 euros

0
68
Bankia

El Bloc de Burjassot ha presentat una moció en la qual demana que la gestió tributària que actualment l’Ajunatment de Burjassot té delegada a una empresa privada, torne a ser de gestió pública, en mans de l’empresa municipal CEMEF SL. El contracte amb l’empresa que realitza aquest servei ja ha caducat i actualmet es troba en sitaució de pròrroga.
“Per aixó -indica el portaveu dels valencianistes, Jordi Sebastià- ara és el moment de recuperar per a la gestió pública el servei i de donar a l’empresa CEMEF SL l’oportunitat de gestionar-lo i obtenir-ne els beneficis que ara té l’empresa privada”.

L’empresa que realitza la gestió obté uns diners del percentatge recaptat; al parer del Bloc, i en paraules de Jordi Sebastià, “el benefici es quedaria en CEMEF SL i recauria per tant directament en els ciutadans, les contractacinos es farien en l’empresa pública, segons el conveni aprovat i amb unes bones condicions per als treballadors”.

Tot i que és complicat realitzar uns càlculs detallats, “calculem un mínim de 200.000 euros cas que es realitzara una bona gestió -indica Sebastià-. El CEMEF té ara encarregats molts serveis que són deficitaris, en tant que moltes de les seues tasques són accions socials prioritàries, com l’Ajuda a domicili on el benefici és una qüestió molt secundària i, amb un treball que permet obtenir beneficis, podria millorar la seua situació econòmica i rebaixar la seua dependencia de l’Ajuntament”.

El Bloc també proposa que una part d’aquest benfici puga destinar-se a millorar les bonificacions dels ciutadans que realitzen pel banc els seus pagaments. Com conclou Sebastià: “Tot i que estem en l’oposició, la nostra obligació és aportar idees perquè la gestió del municipi siga la millor possible, de forma lleial i responsable, i entenem que recuperar el servei de gestió tributària contribuirà a millorar la sitaució econòmica del Consistori”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here