Record de guardonats entre les escoles paterneres en el premi Sambori

1381

La regidora de Promoció del Valencià de Paterna, Carmen Gayà, va repartir ahir els guardons d’aula als col·legis que es presentaren al concurs de contes d’Escola Valenciana, entitat que treballa per la defensa i promoció de la llengua valenciana.

La regidora de Promoció del Valencià ja va entregar el passat mes de març, al saló de plens, els guardons rebuts pels alumnes a títol individual. Ara, el que s’atorga són els guardons col·lectius de classe.

Enguany cal ressaltar, tant la quantitat d’escoles que han presentant treballs, com la qualitat de narracions presentades. De fet un dels nostres alumnes, en concret del col·legi Ausiàs March, ha rebut la menció especial de país a la seua narració. Amb premis com este, estem apostant per la posada en valor de la nostra llengua, però també, per l’escola pública i de qualitat”, ha explicat Gayà.

Els col·legis Lloma Llarga, Ausiàs March, Villar Palasí i la Font han estat enguany els centres guardonats amb diferents premis de narrativa dels que atorga Escola Valenciana en la modalitat d’aula, premiant la qualitat de les seues narracions.

Des de l’àrea que dirigeix Carmen Gayà han valorat molt positivament el fet que les escoles premiades estiguen localitzades en barris tant dispars de Paterna com La Canyada, Alborgí, el Centre o Lloma Llarga. “Una representació de la diversitat de Paterna tant social com geogràficament, però que comparteixen el compromís amb la nostra llengua i la seua posada en valor”, ha conclòs Gayà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.