Raúl Puig Espinosa guanya el concurs de fotografia a Instagram de les #FallesDeTorrent2016

539

La sala d’exposicions l’Espai de l’Edifici Metro, de Torrent, va acollir el lliurament de premis del concurs de fotografia amb el mòbil de les #fallesdetorrent2016. Una iniciativa que este any ha comptat amb la participació de més de 500 fotografies de les que 20 van ser seleccionades com a finalistes.

#fallesdeTorrent2016. Primer premi instagram. Raul Puig Espinosa

Un acte que va comptar amb la presència de les Falleres Majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó junt a les seues Corts d’honor que van ser les encarregades d’otorgar els premis junt al regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, acompanyat de la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

El jurat va estar format per professionals del món de la comunicació i l’audiovisual com Alberto Silla, Emilio Chulià, Laia Lluch i Julián León. A més, este any ha comptat també com a novetat amb la participació en el jurat de la guanyadora del concurs de falles de l’any passat, Cristina Molina.

Raul Puig Espinosa ha sigut el guanyador este any amb una fotografia que il·lustra tradició, sentiment i fervor. El segon i tercer premi ha sigut per a Felipe Fernandez Aparicio i Salvador Vilanova Sáez, respectivament.

Els premis que han obtingut han sigut: el primer premi, tauleta digital Samsung 10.1”; el segon premi, un smartphone WIKO 5” i el tercer premi una càmera digital NIKON.

A més, tots els finalistes van poder vore les seus obres exposades en la sala l’Espai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.