Rafelbunyol vol fomentar la participació dels seus jovens potenciant accions i millorant els serveis municipals

792

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha donat inici al procés de diagnòstic sobre la situació de la joventut a la localitat amb l’objectiu de fomentar la seua participació, potenciar accions i millorar els serveis destinats a aquest col·lectiu de cara als pròxims anys.

Rafelbunyol grafiti 2019La part participativa de replegada de dades es portarà a terme, ajustant-se a les mesures generades per la COVID19, durant els pròxims mesos per tal de replegar la màxima informació possible. Es tracta de recollir la màxima informació possible de la situació dels i les joves del poble, d’entre 12 i 30 anys.

Aquesta informació serà la predecessora del I Pla Jove de Rafelbunyol, document l’elaboració del qual comptarà amb el suport de la Xarxa Jove impulsada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Un projecte que va nàixer l’any passat quan Rafelbunyol va elaborar un diagnòstic sobre la situació de la infància i adolescència del municipi. Una informació que va ser fonamental per a l’elaboració del Pla d’Infància i Adolescència 2020-2024, al qual participà activament el Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA) i que recull moltes accions realitzades i impulsades per ell.

Rosa Azor, regidora d’Infància i Joventut, ha explicat qye “volem continuar treballant per a millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. Hem fet molts avanços en relació amb la infància i adolescència i volem també impulsar la participació de la joventut al nostre poble així com l’oferta de serveis destinats a aquest sector de la població”.

Segons Fran López, alcalde de Rafelbunyol, “sabem que la joventut és un sector poblacional actiu, amb inquietuds i molts projectes de futur. Volem que aquest esperit actiu es trasllade a les polítiques municipals, que els i les joves participen activament en la presa de decisions”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.