Alcàsser intensifica els treballs de neteja i desinfecció als espais públics per a frenar la COVID-19

928

L'ajuntament d'Alcàsser ha intensificat els treballs de neteja i desinfecció als espais públics com una mesura més de prevenció davant la Covid-19 i davant l'augment de casos en tots els municipis de l'Horta Sud.

L'ajuntament ha decidit incrementar la desinfecció en el Centre de Salut, la residència geriàtrica, el mercat municipal i en la resta d’espais més transitats de la localitat. El consistorio ha recordat que les tasques de neteja sempre han estat en marxa.

L'alcaldessa Eva Zamora, ha explicat que "des del 18 de març portem realitzant la desinfecció dels llocs més transitats del municipi, com a parcs i jardins, zones de joc, comerços locals, centre de salut, etc. Cada dia, des de les cinc i mitja de la matinada fins a les 14.00 hores, excepte els diumenges, es procedeix a la neteja i desinfecció d'aquests espais. I, a més, els dijous i els divendres també es realitza a les vies públiques".

Aquesta mesura se suma a les que la corporació municipal va aprovar la setmana passada: suspensió de les activitats del Centre Juvenil El DAU, Centre Cultural, de les instal·lacions i escoles esportives i del Centre Social, a excepció dels tallers formatius; tancament de parc i jardins a les cinc de la vesprada; i suspensió dels tallers de l'Escola d'Adults, a excepció de l'ensenyament reglat.

Totes aquestes mesures estan en vigor fins al pròxim 31 de gener.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.