Rafelbunyol tanca la piscina municipal descoberta al conèixer què no ha tingut mai llicència d’activitat

615

Rafelbunyol-piscina-municipal

L’equip de govern de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha decidit tancar la piscina municipal descoberta perquè les instal·lacions, que es van obrir en 2013, no tenen llicència d’activitat.

Aquesta situación s’ha descobert al llarg del dia de hui al anar els serveis tècnics municipals a revisar les instal·lacions per realizar el projecte ambiental i poder demanar l’autorització medioambiental que és el requisit necessari per tindre activitat recreativa en les piscines.

Per a poder obtindre la llicència d’activitat el requisit és tindre legalitzada la instal·lació eléctrica i haver realitzat un projecte elèctric. Amb aquest projecte i la inspecció per part d’una OCA (Organisme de Control Autoritzat) s’havia d’haver presentat davant la Conselleria de Industria que és finalment qui concedeix l’autorització.

Com que no existeix el projecte elèctric i per tant no s’ha presentat davant la Conselleria d’Indústria, la Piscina municipal no té la llicència per a realitzar les activitats

Per això, l’equip de govern ha decidit tancar les instal·lacions en compliment de la legalitat vigent i per la responsabilitat de vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes usuaris de les instal·lacions perquè encara que hi ha una assegurança contractada, el fet de no cumplir la legalitat eximiría a aquesta de tota responsabilitat.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.