Rafelbunyol reforçarà el dispositiu de seguretat de la Nit de Disfresses

5 lecturas

El Subdelegat del Govern de València, José Vicente Herrera, i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, s'han reunit aquest matí amb els Cossos i Forces de Seguretat que treballaran en la seguretat de les festes, prestant especial atenció al dispositiu de la ‘Nit de Disfresses’, amb l'objectiu de coordinar la seua acció i ultimar detalls.

La Junta Local de Seguretat ha comptat amb la presència de l’alferes comandant de Massamagrell de la Guàrdia Civil, acompanyat pel Brigada Cap de l'Àrea de Prevenció, el subdirector de la unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana, la Responsable de la Unitat de Violència de Gènere de València, Mª Ángeles Merino, el responsable de la Seguretat de Metro València, l’Intendent de la Policia de Rafelbunyol, Alfredo Pacheco i l’agent de policia local encarregada de l’àrea de violència de gènere.

Durant la reunió s'ha analitzat la seguretat de les festes populars de Rafelbunyol, prestant especial atenció a l'operatiu conjunt dela nit del pròxim 1 de setembre per a garantir el benestar de les 8.000 persones que s'espera assistisquen a la festa.

Un dispositiu molt similar al de anys passats, donat els excel·lents resultats que va a tindre, i que reunirà a més de 200 persones de diferents Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Com a novetat, aquest any es va a redoblar la seguretat en l’accés dels vehicles a les zones més concorregudes evitant el trànsit a les mateixes.

Durant la reunió, s'ha tractat a més de la campanya de prevenció d’agressions sexistes, realitzant un seguiment de la protecció del protocol de la violència de gènere, a través del conveni de col·laboració entre el Ministeri i l’Ajuntament, i se ha fet recalcament de la adhesió de l’Ajuntament a la campanya per unes festes lliures d’agressions sexistes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí