Rafelbunyol recupera la seua fira del comerç local després 2 anys de pandèmia i de la desaparició d'ACE

55

Els pròxims dies 14 i 15 de maig Rafelbuyol celebrarà la primera edició de la fira del comerç local amb gran oferta comercial, hostaleria, gastronomia i activitats.

fira comercio rafelbunyolFirALEC, nom de esta nova fira, és la primera fira organitzada per l'Associació Local d'Empreses i Comerços (ALEC) juntament amb l'ajuntament i que ha sigut possible gràcies a la subvenció de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de Quattre.

Esta fira pren el relleu de les fires organitzades per la desapareguda Associació de Comerciants de Rafelbunyol (ACE). Ará, després de 2 anys sense celebrar-se  per culpa de la pandèmia i per la desaparició d'ACE, la nova associació local d'empreses i comerços aposta per reprendre esta fira.

Un total de 15 comerços participaràn a esta campanya de foment de vendes promoguda per la regidoria de Comerç i el teixit comercial de la localitat.

Els veïns i veïnes es beneficiaran de descomptes i promocions, al mateix temps que gaudiran d'activitats com masterclass, activitats infantils, zona de restauració i música d'ambient.

Amb aquesta iniciativa, segons Fernando Ciges regidor de Comerç, "Rafelbunyol vol impulsar la venda en el comerç local, donar a conéixer que Rafelbunyol compta amb un ampli teixit comercial i no cal anar a un altre lloc per a fer les compres".

"Per a l'Ajuntament", segons Fran López alcalde de Rafelbunyol, "l'impuls del comerç local és una prioritat, raó per la qual donen suport a aquest tipus d'activitats, a la vegada que posem en marxa altres subvencions i ajudes, que seran convocades pròximament, com el Bo Comerç Som Rafelbunyol".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.