Rafelbunyol pregunta als seus veïns sobre la possibilitat d’eliminar el tràfic rodat a la plaça de l’Ajuntament

705

L’Ajuntament de Rafelbunyol va a realitzar una consulta ciutadana on els veïns i veïnes podran pronunciar-se sobre diferents aspectes del municipi, mitjançant un qüestionari de modalitat presencial i online. Entre ells, sobre la possibilitat d’eliminar el tràfic rodat de la plaça de l’Ajuntament i sobre la instauració d’un carril bici.

Instal·lacions esportives, programes d’ocupació o activitats culturals són altres de les qüestions que conté la consulta ciutadana, llançada per l’Ajuntament de Rafelbunyol, perquè la ciutadania es pronuncie sobre els aspectes que prefereixen o li preocupen de la localitat.

Des del 24 de maig i fins al 15 de juny, el poble tindrà a la seua disposició les paperetes per a participar en aquesta consulta a l’edifici de l’Ajuntament, Llar del Jubilat, Centre Social, Centre Sanitari, l’EPA, la Biblioteca i el Poliesportiu Paco Camarasa, així com unes urnes per dipositar-les una vegada omplides.

La ciutadania també pot participar en aquesta consulta mitjançant la seua versió online, que pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.rafelbunyol.es). La mencionada consulta forma part del projecte de participació ciutadana Rafelbunyol amb tu, que l’Ajuntament durà a terme els pròxims mesos per tal de millorar la presència del veïnat en la gestió de la localitat.

En paraules de Fran López, alcalde de l’Ajuntament de Rafelbunyol, “aquesta consulta solament és el primer pas d’una nova manera de governar i gestionar el nostre poble, que d’ara en davant reforçarà la participació real dels veïns i veïnes, perquè Rafelbunyol solament pot ser la suma de totes i tots”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.