Rafelbunyol pregunta als seus majors el destí de 10.000 euros dels pressupostos participatius

20

L'ajuntament de Rafelbunyol destinarà enguany 10.000 euros a activitats per a les persones majors, una de les iniciatives guanyadores dels pressupostos participatius socials de 2021-2022, la programació de la qual també ha sigut plantejada per la mateixa gent gran.

Rafelbunyol pressupostos participatiusPer tal de conèixer de primera mà les seues propostes, l'alcalde Fran López, la regidora de Persones Majors, Antonia Romero Soria, juntament amb el departament de Govern Obert, es varen reunir amb la gent gran per a decidir les activitats a realitzar enguany per a aquest col·lectiu a Rafelbunyol.

Les primeres reunions foren amb les associacions municipals d'Ames de Casa i la Unió de Pensionistes que acullen al gruix de persones d'aquesta franja d'edat.

Activitats esportives, excursions o visites culturals

Posteriorment es va celebrar una reunió participativa per a les persones majors de la localitat, a la qual van assistir més de 50 persones, per a continuar recollint propostes, necessitats i inquietuds del públic jubilat assistent sobre com invertir els 10.000 euros del pressupost d’enguany destinats a activitats per a la gent gran.

L'ajuntament ha pres nota de totes les propostes debatudes, com classes de ball, activitats esportives adaptades a la gent major, excursions o visites culturals, entre altres, per a portar a terme les més demanades durant aquest 2022.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.