Rafelbunyol començarà a treballar en un Pla Estratègic Municipal d'Agenda 2030 abans que acabe l'any

425

Rafelbunyol va acudir a les jornades i la II Assemblea de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, celebrades en Burgos els dies 4 i 5 de novembre, amb l'objectiu d'assentar les bases de l’acció local en l’avanç dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Rafelbunyol agenda 2030L'ajuntament de Rafelbunyol va aprovar per Plenari fa un any l’adhesió a aquesta Xarxa, pertanyent a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb la finalitat de compartir esforços i generar sinergies en la implementació dels ODS de l'Agenda 2030 per part de les entitats locals.

Segons l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, “la incorporació de l'Agenda 2030 com a full de ruta de la gestió municipal és una de les nostres prioritats. Les Administracions Locals, com principals actors de proximitat, som fonamentals per a impulsar els ODS i aconseguir societats més sostenibles des del punt de vista ambiental, social i econòmic i, per tant, millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Per això, la presència de Rafelbunyol en aquest espai de trobada d’entitats locals a favor d’aquesta transformació, és necessària”.

En aquestes jornades s'han compartit les aportacions realitzades per responsables públics, amb ponències i meses redones sobre les claus per a avançar en l'Agenda 2030 des de les entitats locals, i en les que s'ha destacat la importància de la coordinació interinstitucional per a accelerar el procés d'instauració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

López també ha aprofitat aquesta trobada per a avançar que “l’Ajuntament començarà a treballar en un Pla Estratègic Municipal d'Agenda 2030 abans que acabe l'any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.