Rafelbunyol finalitza les obres de millora del IES per import de 272.056 euros

494

Rafelbunyol ha conclòs les obres de millora del seu IES que han costat més de 270.000 euros i que ha sigut realitzada gràcies al Pla Edificant de la Generalitat. Les obres han servit per a millorar l'accessibilitat i la sostenibilitat de l'edifici,  incrementar les instal·lacions esportives i portar a terme la reparació de desperfectes.

IES Rafelbunyol obrasLes obres s'han centrat en el foment de l'accessibilitat dels lavabos, la insonorització de l'aula de música, la pavimentació i millora de les instal·lacions de les pistes esportives, amb la dotació de dues canastes, noves porteries i bancs, així com la millora de la sostenibilitat de l'edifici amb noves calderes i l'ús intel·ligent de la llum natural amb noves lames a les façanes.

A més, s'ha millorat l'aspecte de l'edifici amb un tractament anti grafiti de la façana i la pintura i motorització de les portes d'accés. Per altra banda, s'han portat a terme reparacions necessàries per al manteniment del centre com la reparació de les cobertes per on entrava aigua quan plovia i el canvi de part del sòl de l'entrada a la cafeteria que es trobava en mal estat.

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, ha explciat que "l'objectiu de l'Ajuntament és que la joventut del municipi gaudisca de les millors instal·lacions educatives possibles. Volem oferir una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat".

Rosa Azor, regidora d'Educació, ha conformat que "amb aquesta inversió no sols hem implementat les instal·lacions del nostre Institut sinó que a més hem pogut millorar les existents. La inversió ens ha permés preservar el Centre davant el deteriorament per ús i augmentar les dotacions del mateix".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.