Rafelbunyol intervé els seus passos de vianants i els seus murs per la igualtat

413

intervención pasosRafelbunyol no és el mateix després del pas del 8 de març. Els veïns han deixat la seua petjada per la igualtat tant en els seus passos de vianants com en un dels murs del carrer Magdalena, un dels eixos principals de la localitat.

L’Ajuntament ha promogut actuacions de Street Art en pro de la igualtat que han sigut executats pels propis ciutadans i ciutadanes que s’han bolcat en aquestes noves iniciatives.

Els joves del municipi van intervenir ahir a la vesprada els principals passos de vianants del municipi, en una campanya visual per la igualtat real i la defensa dels drets de la dona.

Les zones més transitades de la localitat es van convertir en escenari d’aquest art urbà amb frases com “Quan una dona diu que no, és que no”, “L’ànima no té gènere” o “La igualtat de gènere només s’aconseguirà si som capaços d’empoderar a les dones”, entre altres.

No obstant això, aquesta no ha sigut l’única expressió gràfica del suport del Consistori i la seua ciutadania en les reivindicacions per la igualtat de gènere. Ahir, després de l’acte institucional amb la lectura del manifest dut a terme a les 18 hores en la plaça de l’Ajuntament, veïns de totes les edats van realitzar una marxa a peu per la Igualtat de 3 quilòmetres.

Aquesta marxa va concloure en el carrer Magdalena, on l’Ajuntament va habilitar un mur d’un equipament municipal amb el lema Construïm Igualtat perquè la gent deixara la seua signatura recolzant la causa. Un mur que ràpidament es va omplir gràcies a la implicació veïnal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.