L’alumnat d’Alaquàs apren l’ús responsable dels productes pirotècnis de la mà de la Policia Local

397

curs productes pirotècnicsLa Policia Local d’Alaquàs ha impartit als recursos de temps lliure d’Alaquàs, les Ludoteques, l’Espai Educatiu i el Centre Obert, cursos de formació i conscienciació sobre l’ús responsable dels petardos.

Les xerrades han estat dirigides a tot l’alumnat, tot i que principalment als majors de 8 anys, usuaris potencials dels productes pirotècnics. En aquest sentit, cal recordar que només es podrà utilitzar artificis de categoria F1 per majors de 8 anys, i de la categoria F2 per majors de 10 anys, sempre prèvia autorització dels seus pares d’acord amb el Decret 19/2011 de 4 de març. Aquesta autorització pot ser descarregada de la pàgina web www.alaquas.org.

En les xerrades, en les que han participat més de 150 escolars, els alumnes han aprés els diferents tipus de productes pirotècnis que poden utilitzar i han rebut alguns consells per tal de garantir la seua seguretat en aquestes dates. En la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs es pot consultar la Normativa pirotècnica i l’autorització de disminució d’edats d’us d’artificis de pirotècnia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.