Rafelbunyol inaugura la XXI Mostra del Taller de Pintura ‘Núvols en l’Àtic’

0
170

InauguracióAhir es va inaugurar la XXI Mostra del Taller de Pintura Núvols en l’Àtic, de Rafelbunyol, amb l’obra de Marc Chagall com a motiu de treball dels alumnes. Coincidint amb la Setmana de les Dones i la Igualtat, i dins de les propostes culturals d’aquesta programació, ha obert al públic aquesta Mostra de Pintura que reuneix els treballs realitzats pels alumnes i alumnes del taller pintura de Rafelbunyol, sota la coordinació del seu professor Josep Llopis.

Una exposició en la qual han participat 15 alumnes i alumnes d’aquest taller: José Castillo, Puri Sepúlveda, José Manuel Borrás, Daniel Fenollosa, Mila Carbonell, Manuel Martí, Amparo Dura, Ángela Badias, Nieves Pastor, Silvino Pérez, Mª Ángeles Civera, José Castillo, Leonor Alcacer, Carmen Marco i Pilar Felix.

En l’acte inaugural, els 15 autors i autores que participen en la mostra han estat acompanyats per la Regidora de Cultura, Alicia Piquer i representants de tots els grups municipals. L’exposició sota el títol Amants en rosa, estarà oberta al públic fins al 14 de març en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura.

Amb esta mostra han volgut rendir un xicotet homenatge a Marc Chagall perquè siga l’espectador qui experimente i s’enriquisca de les diferents històries explicades, imaginades i viscudes per creadors actuals.

Són els creadors els qui veuen, a través de les imatges que creen, el sentit poètic que guarden les coses. Cada autor, amb el blau com a protagonista, parla de la seua visió de l’amor d’una manera nova a través d’una sèrie de 4 quadres que composen una història en lloc de mostrar-ho en un únic llenç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here