Rafelbunyol exporta talent musical a l’Orquestra Filharmònica de Berlín

1257

L’Orquestra de l’Acadèmia de la Filharmònica de Berlín, fundada fa 40 anys per Herbert von Karajan, es considerada la millor escola per formar a futurs músics professionals de les millors i més grans orquestres occidentals.

Xavi Biosca

Esta importantíssima acadèmia compta des del passat mes d’Octubre del 2016 entre els seus alumnes, a un exalumne de l’Escola de Música ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol i músic de la Banda Simfònica ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol, es tracta de Xavier Biosca Bas que en finalitzar els seus estudis al Reina Sofia de Madrid, va marxar a Berlín a estudiar un Màster en Interpretació de Fagot a la Universitat de Música Hanns Eisler de Berlín,   també es presentà a la prova per a formar part de l’exclusiu grup d’alumnes de l’Acadèmia de la Filharmònica de Berlín, superant les proves en les quals participaren dalt de 40 fagotistes de tot el món.

Biosca ja ha debutat tocant amb dos concerts d’abonament amb la mateixa Orquestra Filharmònica de Berlín sota la direcció de Gilbert i Thielemann i durant els dos anys vinents, temps preceptiu de formació, participarà en u o dos concerts al mes sota la direcció de Sir Simon Rattle.

L’Escola de Música i tota la Societat Musical ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol ha manifestar estar “molt orgullosos per aquest èxit assolit pel nostre company, donat que no sols és un gran músic, sinó que probablement siga millor persona. Tot un èxit que esperem no acabe en aquest punt i que tinga continuïtat en la seua vida professional i que altres companys d’estudi de la nostra Societat puguen seguir els seus passos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.