Rafelbunyol estrena página web “més acord amb el segle XXI”

873

Rafelbunyol estrena nova pàgina web amb un estil renovat, un disseny atractiu, un contingut millor estructurat, més intuïtiva i amb més facilitat d’accés als continguts. La senzillesa ha sigut la clau per al disseny d’aquest nou portal municipal que segons la regidora de Comunicació, Alicia Piquer, “era necessari per tindre una relació electrònica amb la ciutadania més acord amb el segle XXI i completar la estratègia de comunicació que portem a terme des de juny de 2015”.

“No és només una llavada de cara, es tracta de fer més accessibles els continguts i de complir amb la legislació sobre Transparència, evitant incompatibilitats perquè tots dos portals estan elaborats amb la mateixa tecnologia”, afix Piquer.

La nova web és responsive, adaptable, per tant, a tots els dispositius mòbils, i està construïda amb la tecnologia Drupal, de la Diputació de València, a través de la seua plataforma de Portals Municipals, creada específicament per als ajuntaments.

La seua navegació és ara més senzilla gràcies a l’agrupació de continguts. Així, qualsevol usuari que navegue per la nova web es trobarà amb les àrees -corresponents a les diferents regidories-, l’Ajuntament –amb tota la informació del funcionament i gestió municipal, el Municipi –amb informació sobre Rafelbunyol com a poble-, l’Agenda d’activitats i accés al nou portal de Transparència de Rafelbunyol.

A més, s’han generat nous espais que acosten a l’Administració Pública amb la ciutadania tals com l’apartat de tràmits, que permet al veïnat en un colp d’ull, veure les gestions municipals que es poden realitzar a través d’aquest portal i l’apartat de serveis, amb accés a les oficines de consumidor, cita prèvia sanitària, farmàcies de guàrdia, bústia de suggeriments, comunicació d’incidències en la via pública o accés al servei d’informació municipal a través de WhatsApp, entre altres serveis d’interès ciutadà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.