Educació signa la delegació de competencias a Rafelbunyol per a les obres del CEIP Verge del Miracle

3 lecturas

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha signat la delegació de competències perquè l'Ajuntament de Rafelbunyol inicie els treballs de demolició i nova construcció del CEIP Verge del Miracle.

CEIP Verge del Miracle RafelbunyolLes obres, que compten en un pressupost de 6.590.781 euros que aporta la Conselleria, i en tres anualitats 250.000€ per l'any 2021; 500.000€ per a l'any 2022 i 5.840.781€ per al 2023.

Fi a la massificació

La Conselleria donà un primer pas amb la construcció del CEIP Els Germanells que va donar fi al problema de la massificació i ara dóna un segon pas amb la delegació de competències i la transferència de recursos econòmics per a la reconstrucció del CEIP Verge del Miracle, segons Compromís per Rafelbunyol.

Els companys de formació política de Marzà s'han mostrat satisfets perquè "Rafelbunyol, a la fi, gaudirà d'allò que necessitava; dos col·legis en condicions i per a molts anys. A Rafelbunyol teníem el col·legi més massificat del País Valencià i en unes condicions què requerien una reconstrucció quasi completa".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.