Rafelbunyol demana consell als seus veïns per a construir el poble del segle XXI

894

L'Ajuntament de Rafelbunyol va celebrar en la Casa de la Cultura el primer ‘brainstorming’ participatiu per a la construcció del Rafelbunyol del segle XXI.

El consistori va convidar ahir als Tècnics de Rafelbunyol (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers de l'Edificació, Enginyers de Camins, Enginyers Industrials, Enginyers Agrònoms, Enginyers Agrícoles, Llicenciats en ciències ambientals,...) residents o que tinguen el seu lloc de treball vinculat al municipi, a la celebració d'un pluja d'idees sobre el futur de Rafelbunyol.

En aquesta reunió van estar presents el regidor d'Urbanisme, Santiago Bellver, la regidora de Transparència, Alicia Piquer i l'alcalde de la localitat Fran López qui va agrair a tots els i les professionals la seua presència i va explicar que el principal motiu d'aquesta cita és “dur a terme polítiques actives en les quals el ciutadà no siga només un agent passiu sinó protagonista. Fomentar una societat que en lloc de preguntar-se què pot fer el poble per ella, es pregunte què pot fer ella pel seu poble.”

En aquesta reunió, els i les professionals junt amb els tècnics municipals van apuntar diferents possibles solucions en l'àmbit urbanístic i rural, donada la degradació de certs barris i la degeneració de l'àrea rural.

Estalvi energètic, conservació del patrimoni, modernització, inclusió en programes europeus i un llarg etcètera de propostes es van fer ressò entre els i les presents amb l'objectiu de conjuminar esforços per a treballar per un Rafelbunyol millor, adaptat als temps actuals.

Aquesta és ha sigut la primera presa de contacte sobre la qual construir els fonaments d'una col·laboració conjunta, per la qual cosa tots els tècnics seguiran mantenint reunions  i planejant noves vies de treball més ecològic i eficient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.