Rafelbunyol crea una ruta biosaludable de 600 metres que inclou diferents estructures per a fer exercici

435

L’Ajuntament de Rafelbunyol, a través  de la regidoria d’Urbanisme, ha creat una ruta biosaludable en la circumval·lació exterior de la localitat. Una iniciativa de 102.505,40 euros, finançada al 100 % per l’IVACE, i inclosa en el projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis del polígon industrial l’Horteta de Rafelbunyol.

Un traçat de 590 metres que compatibilitza la pràctica de la carrera/marxa a peu o bicicleta amb diferents exercicis de força i potenciació muscular a través d’estructures metàl·liques on realitzar diferents exercicis, en un recorregut que uneix el seu traçat al carril bici de les localitats veïnes.

L’itinerari urbà saludable comença en la Rambleta, entrada a la localitat pel by pass, fins al Camí Ceba, una de les vies principals del municipi, nexe d’unió entre el nucli urbà i el polígon industrial.

La zona d’entrenament d’aquest circuit biosaludable està pensada per al seu ús per persones majors de 18 anys i cadascun d’aquests aparells disposarà d’un cartell que explica les especificacions tècniques, amb la finalitat que les persones que accedisquen a aquest espai puguen saber per a què estan destinades cadascuna d’aquestes màquines.

Aquesta ruta biosaludable, segons l’alcalde, Fran López, “a més de donar cohesió a la nostra àrea empresarial i la nostra àrea residencial, és un projecte urbanístic social, ja que posa en primer lloc a la salut i el benestar dels nostres veïns i veïnes, base del plantejament de la Smart City Rafelbunyol i de totes les nostres polítiques urbanístiques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.