Rafelbunyol continua apropant els pressupostos participatius a la població

653

Rafelbunyol continua apropant, als diferents sectors poblacionals, el procés de participació ciutadana per a decidir com invertir 75.000 del pressupost municipal en projectes socials.

CLIA/ Foto: Ajuntament
Ahir, l'equip tècnic de la regidoria de Govern Obert estigué a la porta de l'Ajuntament, aprofitant l'afluència de gent pel mercat, per a recollir les propostes veïnals per als Pressupostos Participatius Socials 2021-2022. Una activitat posada en marxa amb la finalitat de prestar suport a qualsevol persona que necessitara ajuda per a utilitzar el Portal de Participació Ciutadana.
"Volem que que totes les persones puguen participar i donar la seua opinió sobre el futur de la nostra població. Estem fent tot el possible perquè tots els grups poblacionals, tinguen més o menys accés a les noves tecnologies, formulen la seua proposta" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
Així mateix, a la vesprada, es portà a terme un xicotet taller pràctic per als i les membres del Consell Local de la Infància i l'Adolescència (CLIA). Després de la visita a l'IES, es continuà donant veu a la joventut mitjançant els diversos processos participatius. L'equip del CLIA va mostrar molt interés a formular propostes de millora.

Fins al 20 de juny qualsevol persona podrà fer les aportacions a través del portal ciutadana https://rafelbunyol.governalia.es/pressupostos-participatius/. A més, s'ha habilitat un servei de suport i ajuda, a través de correu electrònic ([email protected]) per a resoldre els possibles dubtes que puguen sorgir en el procés de participació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.