Rafelbunyol continua apropant els pressupostos participatius a la població

5 lecturas

Rafelbunyol continua apropant, als diferents sectors poblacionals, el procés de participació ciutadana per a decidir com invertir 75.000 del pressupost municipal en projectes socials.

CLIA/ Foto: Ajuntament
Ahir, l'equip tècnic de la regidoria de Govern Obert estigué a la porta de l'Ajuntament, aprofitant l'afluència de gent pel mercat, per a recollir les propostes veïnals per als Pressupostos Participatius Socials 2021-2022. Una activitat posada en marxa amb la finalitat de prestar suport a qualsevol persona que necessitara ajuda per a utilitzar el Portal de Participació Ciutadana.
"Volem que que totes les persones puguen participar i donar la seua opinió sobre el futur de la nostra població. Estem fent tot el possible perquè tots els grups poblacionals, tinguen més o menys accés a les noves tecnologies, formulen la seua proposta" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
Així mateix, a la vesprada, es portà a terme un xicotet taller pràctic per als i les membres del Consell Local de la Infància i l'Adolescència (CLIA). Després de la visita a l'IES, es continuà donant veu a la joventut mitjançant els diversos processos participatius. L'equip del CLIA va mostrar molt interés a formular propostes de millora.

Fins al 20 de juny qualsevol persona podrà fer les aportacions a través del portal ciutadana https://rafelbunyol.governalia.es/pressupostos-participatius/. A més, s'ha habilitat un servei de suport i ajuda, a través de correu electrònic ([email protected]) per a resoldre els possibles dubtes que puguen sorgir en el procés de participació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí