Rafelbunyol continua apostant pel Gabinet Psicopedagògic Escolar Autoritzat

4 lecturas
L'Ajuntament de Rafelbunyol continua apostant pel seu Gabinet Psicopedagògic Escolar Autoritzat (GPEA), reforçant el seu equip amb una nova incorporació professional, que contribuirà a pal·liar les necessitats derivades de l'apertura del segon CEIP en la localitat.
"Volem oferir els millors serveis i atenció a l'alumnat de Rafelbunyol dins de les nostres competències municipals. Per això hem creat un nou lloc de treball que ajudarà a donar el mateix servei de qualitat en els dos CEIPS" ens conta Rosa Azor, regidora d'Educació.
"Som molt conscients de la importància del suport d'aquest Gabinet Psicològic, raó per la qual hem decidit invertir a ampliar l'equip i les hores de treball que ofereix" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
Recentment ha conclòs el procés selectiu, amb la publicació de la baremació final de mèrits, per a la creació d'una borsa d'ocupació de GPEA. Una convocatòria pública que ha possibilitat la contractació d'una nova persona que s'incorporarà el més prompte possible a l'equip.
Un gabinet que no sols treballa les necessitats educatives sinó que també identifica les necessitats socials, una tasca que fa en coordinació amb el Departament de Serveis Socials. A més, aquest servei acompanya a l'alumnat i les seues famílies des de les primeres etapes escolars fins al seu pas a l'Institut, fent de pont entre primària i secundària, en coordinació amb l'orientadora de l'IES.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí