Rafelbunyol comença les seues festes amb activitats esportives

678

Rafelbunyol_natacion_semana_deportiva

La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxís i Escacs ja han donat començament a Rafelbunyol. Una bestreta a les festes locals que s'iniciaran oficialment aquest divendres.

Són molts els veïns que es donen cita en aquestes populars setmanes, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se per a la setmana gran del municipi d'una manera divertida i saludable.

Durant el dia l'esport és el protagonista, en el Complex Esportiu Paco Camarasa i en la Piscina d'Estiu Municipal es disputaran diferents competicions.

Al matí els xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys d'edat, gaudiran jugant al pàdel, esquaix, raspall, bàsquet, futbol i natació.

A la vesprada, és el torn dels adults, que enguany han format equip per a competir en totes les modalitats: pàdel, esquaix, raspall, bàsquet, futbol, natació i waterpolo.

Una popular setmana que enguany celebra la seua tretzena edició amb 145 participants: 90 adults i 55 menors.

A boca de nit, l'esport se substitueix pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la Plaça de l'Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que enguany reuneix a quasi 400 participants.

El lliurament de premis als guanyadors de cadascuna de les competicions tindrà lloc el pròxim 2 de setembre, “Dia del Xiquet i la Xiqueta”, a les 19:30 hores enfront de l'Edifici Consistorial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.