Rafelbunyol celebrarà 'Cultura d'Estiu' del 28 d'agost al 5 de setembre

0
5 lecturas

Teatre, concerts per a públic jove i infantil, màgia i un tribut es troben dins d'un programació creada en Rafelbunyol per a gaudir de la cultura, d'una manera segura i complint totes les mesures contra la Covid-19.

Per segon any consecuatiu, Rafelbunyol finalitzarà el període estival amb activitats culturals a la plaça de l'Ajuntament. Una iniciativa amb la que es pretén evitar els actes i esdeveniments massius i, al mateix temps, oferir una alternativa d'oci.

Un actes als que es controlarà la distància mínima interpersonal i les mesures higienicosanitàries exigides, amb la finalitat d’evitar els contagis possibles. A més, s’hi realitzarà un control de l'aforament amb l'adquisició d'entrades gratuïtes a l'Espai Actua (Casa Cultura) a partir de dijous 19 d'agost en horari de 9 a 14 hores.

“Per segon any consecutiu fem una aposta per la cultura en el període tradicional de les festes del poble. Apostem per una oferta d’activitats a l’aire lliure i controlades, per totes les edats, perquè les famílies, al final del període de vacances, puguen gaudir d'espectacles culturals en un entorn de seguretat complint amb la normativa” declara Alicia Piquer, regidora de Cultura.

“Recordem a la ciutadania que han de continuar comportant-se amb responsabilitat, prudència i respecte per a evitar situacions de perill. De nou, hem fet coincidir la programació amb les dates en les quals tradicionalment han tingut lloc les festes locals, però no té res a veure amb les festes tradicionalment concebudes. El que sí es manté són les ganes de gaudir, la germanor i continuar treballant per el poble” afirma el regidor de Festes, Tono Ros.

Una programació que des de l'Ajuntament s'espera que siga ben rebuda, que ha sigut possible, en gran part, gràcies al programa del SARC de la Diputació de València i el Circuit de l’Institut Valencià de Cultura.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí