Felicitats per la vostra nova fita com a referent del periodisme digital y comarcal

40 lecturas

En el meu nom, i en el de tot l'Ajuntament, vull felicitar a Horta Notícies per la seua edició 3000. Una fita que suposa la seua consolidació com un referent en els mitjans digitals de l'Horta Nord, la qual cosa para tots i totes ja era evident que ocorreria quan va arribar a l'entorn digital fa més deu anys.

Fran López, alcalde Rafelbunyol

Des de l'Equip de Govern que dirigisc s'ha apostat fermament per la modernització del municipi, no solament quant a la implantació de noves tecnologies i sistemes de comunicació amb la ciutadania, sinó oferint alternatives educatives, culturals o d'oci que junt a les tradicionals, ofereixen nous continguts per a nous sectors poblacionals, més curiosos i actius, amb unes altres necessitats la satisfacció de les quals va situant a Rafelbunyol en el mapa com un referent contemporani.

Un canvi de perspectiva, una mirada més contemporània sobre el nostre municipi que ha sigut possible, en certa mesura gràcies al suport dels mitjans com Horta Notícies que heu recolzat, amb la vostra cobertura informativa, les nostres activitats i iniciatives possibilitant-nos arribar més lluny i fer la nostra veu més forta.

Un govern fonamentat en la transparència política i informativa que tampoc s'entén sense una pluralitat de mitjans que de forma imparcial traslladen a la població els fets que succeeixen en els nostres municipis.

Només em queda traslladar la meua enhorabona per un treball tan professional i que aquestes 3000 edicions siguen els primeres de moltes. Les nostres més sinceres felicitacions a totes les persones que ho fan possible, des de Rafelbunyol brindarem pels vostres èxits

Una salutació,

Fran López | alcalde de Rafelbunyol

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí