L’Horta és més comarca gràcies a l’existència d’Hortanoticias

1996

Els amics d’HortaNotícias compliu hui 3.000 edicions. L’Ajuntament de Foios ha volgut sumar-se a la felicitació d’aquesta efemèride que vos ha convertit, per mèrits exclusivament propis, en el diari degà absolut entre els mitjans digitals. Més de dotze anys ininterromputs de periodisme, de rigor i de proximitat, atributs que els professionals que el conduïu heu sabut equilibrar en la justa mesura perquè el producte esdevinga amè, útil i d’interès a una ciutadania exigent.

L’orgull de l’equip que durant aquest generós període l’heu fet possible, és en part també nostre. Els qui estem al front de les institucions municipals sabem com de complicat i a l’hora imprescindible és mantindre el pols de la societat, i per suposat avançar amb ella. L’agraïment és doble perquè sou, a més, un dels pocs mitjans que atorga un espai rellevant a l’activitat desenvolupada per l’administració local. És evident que la difícil explicació de la gestió municipal és molt més senzilla des que existeix premsa professional de la talla d’HortaNoticias que,  sense abandonar els arguments d’àmbit més general, atribuïu el protagonisme als xicotets i mitjans municipis, relegats durant anys a les pàgines residuals dels diaris.

Com vaig ressaltar en la meua felicitació amb motiu del 10 aniversari, estic convençut que hui l’Horta és més comarca gràcies a l’existència d’HortaNoticias. Vos envie, en nom meu i de l’equip de govern que presidisc, una afectuosa salutació perquè la feu extensiva a la resta del vostre equip.

Sergi Ruiz | alcalde de Foios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.