Ràdio Godella rep l’habilitació definitiva i indefinida per emetre a la 98.0 fm

741

La ràdio municipal de l’Ajuntament godellenc, Ràdio Godella, ha rebut l’habilitació definitiva amb caràcter indefinit per emetre a través de la freqüència modulada 98.0 Mhz.

Radio GodellaEl regidor de Comunicació, Paco Aràndiga, ha valorat molt positivament aquest fet, donat que “aquesta llicència definitiva ens proporciona una tranquil·litat a nivell legal per continuar fent el que venim fent des de fa molts anys, prestar un servei de radio públic i de qualitat als veïns i veïnes del poble”.

Aquest procés d’aprovació de la freqüència municipal de Godella no ha estat gens senzill, ja que es remunta a març de 1992, quan el ple de l’Ajuntament va acordar sol·licitar ser prestador d’un servei de radiodifusió mitjançant les ones terrestres en l’àmbit local. Dos anys després, en 1994, per acord del Govern Valencià, se li va adjudicar provisionalment al consistori godellenc la reserva de la freqüència 98.0 Mhz.

En gener de 1996, per part de la subdirecció general de Concessions i Gestió de l’Espectre Radioelèctric del Ministeri d’Obres Públiques, Transports i Medi Ambient, s’acordà l’aprovació del projecte tècnic. I ha estat ara, en març de 2018, després de la publicació del Decret 4/2017, de 20 de gener, del Consell, pel qual es regulen els servicis i el Registre de Prestadors de Comunicació Audiovisual de la Comunitat Valenciana, en el qual s’estableix que “la prestació del servici públic de comunicació audiovisual d'àmbit local estarà condicionada a l'atorgament previ d'una habilitació per l'òrgan competent en matèria de comunicació audiovisual de la Generalitat”, quan la secretaria d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital ha autoritzat la posada en servei per a la prestació del servei de radiodifusió.

Una ràdio en continu creixement

Ràdio Godella compta amb una gran xarxa de col·laboradors que no ha parat de créixer durant els últims anys. Amb la incorporació de nous programes com Cinestèsia o Pilas no incluidas, i d’altres com El joc del poble, Un mundo de todos, La llave de Matrixo Prova de so, que, a poc a poc s’afermen a la graella, la ràdio municipal de Godella presenta cada temporada més contingut propi.

Les veus noves dels micròfons de Ràdio Godella tenen a l’horitzó referents de programes ja consolidats com Music Factory, La hora de Kayako, La Represa, El Vaixell o KaleBarraka. A més, Ràdio Godella aporta un total de 10 programes per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), d’on agafa uns altres amb que complementa una programació molt variada i de qualitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.