Quatre anys despres de la promesa de Camps, les obres del Carrer Major continuen sense començar

0
103
Bankia

Quatre anys despres que el President de la Generalitat es va comprometre a fer i pagar les obres i que als pressupostos de la Generalitat de 2009 va aparèixer una partida de 275.000 euros para la seua ejecucció, les obres de millora i condicionament del Carrer Major continuen sense començar segons denuncia el Bloc.
El Bloc afirma que al maig de 2007, just durant els dies de campanya electoral, es va inaugurar el desdoblament de l’antiga carretera de Barcelona al seu pas per Albalat dels Sorells, però segons Nicolau Claramunt, portaveu del Bloc i candidat a l’alcaldia, “una vegada més la Generalitat s’ha quedat a mig camí. Perquè el primer pas era traure el trànsit del casc urbà, però el segon i fonamental és reordenar el carrer major i convertir-lo en un bulevard agradable, amb voreres amples, arbres, bancs per seure, papereres, etc.”

Claramunt assegura que “han passat quatre anys i Camps s’ha oblidat dels albalatans i albalatanes. Pareix que només tenen diners per als grans esdeveniments. Allí estan soterrats els diners que han fet que el meu poble no tinga un carrer major en condicions, un carrer que gastem tots els habitants i durant tots els dies de l’any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here