Puçol reforça la seguretat front els actes massius de festes com les paelles i la cavalcada

411

Puçol reforça la seguretat front els actes massius de festes com les paelles, amb una inscripció prèvia de 5,500 persones, i la cavalcada, amb 1820 persones desfilant pel recorregut.

Puçol reunión seguridad fiestasPer això, l’Ajuntament de Puçol s’ha coordinat en tots els departaments, la Policia Local i Protecció civil per a prendre les mesures oportunes que garantisquen el civisme i la seguretat. La reunió ha servit per a augmentar la seguretat en els actes de les festes.

Per això la cavalcada de les festes compta com a novetat d’enguany la prohibició de consumir i exhibir alcohol, amb el que es pretén mantindre la bona imatge i el civisme d’este esdeveniment en què participen xiquets, entre altres els festers infantils. Amb esta mesura, es pretén evitar les situacions d’embriaguesa que s’han produït en anys anteriors i garantir una participació saludable.

L’organització també s’ocupa de mantindre l’ordre i evitar parades i embossos, marcant el ritme de la cavalcada. A més, cada vehicle ha d’anar flanquejat per quatre membres del grup participant, per a evitar que els xiquets s’aproximen massa a recollir caramels i altres detalls que es llancen des de les carrosses, els quals en cap moment poden ser llançats pels conductors.

Amb la intenció de protegir també als més menuts, enguany com a novetat Protecció Civil facilita polseres per als xiquets amb les quals se’ls identificarà amb el seu nom i el número dels seus pares en cas que es perden.

Paelles i Punt Violeta

Per a contribuir a què entre els 5500 participants de les paelles triomfe el bon rotllo, la novetat d’enguany és la presència d’un punt violeta, una de les mesures posades en marxa des de l’Ajuntament de Puçol dins de la campanya institucional Només sí que és sí.

Al costat de la presència policial, el suport del punt violeta durant 5 hores, des de les 22 fins a les 03 hores, per a informar els participants i atendre a qualsevol persona que s’acoste a consultar dubtes, exposar el seu cas o a denunciar qualsevol tipus de «mals rotllos» durant la nit . Este punt violenta quedarà instal·lat al costat de l’oficina de Correus, molt prop de l’escenari.

Els altres actes de festes en els quals estarà present el punt violeta de la plaça del País Valencià són: la nit del 30 d’agost, durant la cavalcada; la nit del 5 de setembre, en el sopar solidari; i la nit del diumenge 8, pel concert de Demarco Flamenco. En tots els casos, el punt forma part d’un dispositiu de seguretat al qual se sumen dispositius de Protecció Civil Puçol i la Policia Local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.