Puçol recorda que encara està obert el termini d'inscripció per al sopar solidari, la cavalcada i les paelles

680

Puçol-inscripciones-actos-3L’Ajuntament de Puçol recorda que encara està obert el termini d'inscripció per al sopar solidari, la cavalcada i les paelles. Per apuntar-se cal anar al departament de festes, en la casa del bou, de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores.

Al sopar solidari, que es celebra el dijous 3 de setembre, et pots apuntar fins al dimarts 1 de setembre. Al realitzar la inscripció per a este acte, es deurà abonar 2 euros per participant inclòs xiquets a partir de 5 anys. La recaptació serà per a Càritas.

Cal destacar que l'ajuntament proporcionarà a tots els participants del sopar refrescos, aigua, vi, papes, cacaus, olives, taules amb mantel i cadires.

En l'acte de la cavalcada, tots els que vullguen disfrutar d'una nit de diversió entre amics disfressats, es poden acostar a la casa del bou fins al dimecres 2 de setembre.

L'ajuntament proporcionarà confeti, caramels i regals a aquells que estiguen inscrits.

Quant als premis, s'atorgaran quatre de 150 euros cada un segons les següents característiques: Premi a la millor carrossa, Premi a la millor disfressa, Premi a la millor comparsa i Premi d'enginy i gràcia.

Finalment, la inscripció per a la nit de paelles serà també fins al dimecres 2 d'agost. A més, l'Ajuntament de Puçol repartirà arròs i oli que s'arreplegarà en l'antic camp de futbol a partir de les 20.00 hores. També oferirà llenya, aigua, taules amb mantel i cadires.

L'espai de la zona de foc s'obrirà a partir de les 18.00 hores.

Així que si no vols perdre't cap d'estos tradicionals actes corre a apuntar-te perquè encara estas a temps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.