Puçol recorda que encara està obert el termini d'inscripció per al sopar solidari, la cavalcada i les paelles

756

Puçol-inscripciones-actos-3L’Ajuntament de Puçol recorda que encara està obert el termini d'inscripció per al sopar solidari, la cavalcada i les paelles. Per apuntar-se cal anar al departament de festes, en la casa del bou, de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores.

Al sopar solidari, que es celebra el dijous 3 de setembre, et pots apuntar fins al dimarts 1 de setembre. Al realitzar la inscripció per a este acte, es deurà abonar 2 euros per participant inclòs xiquets a partir de 5 anys. La recaptació serà per a Càritas.

Cal destacar que l'ajuntament proporcionarà a tots els participants del sopar refrescos, aigua, vi, papes, cacaus, olives, taules amb mantel i cadires.

En l'acte de la cavalcada, tots els que vullguen disfrutar d'una nit de diversió entre amics disfressats, es poden acostar a la casa del bou fins al dimecres 2 de setembre.

L'ajuntament proporcionarà confeti, caramels i regals a aquells que estiguen inscrits.

Quant als premis, s'atorgaran quatre de 150 euros cada un segons les següents característiques: Premi a la millor carrossa, Premi a la millor disfressa, Premi a la millor comparsa i Premi d'enginy i gràcia.

Finalment, la inscripció per a la nit de paelles serà també fins al dimecres 2 d'agost. A més, l'Ajuntament de Puçol repartirà arròs i oli que s'arreplegarà en l'antic camp de futbol a partir de les 20.00 hores. També oferirà llenya, aigua, taules amb mantel i cadires.

L'espai de la zona de foc s'obrirà a partir de les 18.00 hores.

Així que si no vols perdre't cap d'estos tradicionals actes corre a apuntar-te perquè encara estas a temps.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.