250 agents vetllaran per la seguretat de les 20.000 persones que Rafelbunyol espera per a la Nit de les Disfresses

1
351

Rafelbunyol. Fiestas. DISFRACES 2013

El Subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, s’han reunit aquest matí amb els Cossos i Forces de Seguretat que treballaran en el dispositiu de la Nit de Disfresses, amb l’objectiu de coordinar l’acció de seguretat.

La Junta Local de Seguretat, presidida pel Subdelegat de Govern i l’alcalde de Rafelbunyol, ha comptat amb la presència del Tinent de la Guàrdia Civil de Sagunt, acompanyat pel Tinent de Massamagrell de la Guàrdia Civil, l’Inspector Cap de la Policia de Rafelbunyol i el Sotsinspector de Policia de Generalitat.

Durant la reunió s’ha exposat l’operatiu conjunt que es durà a terme la nit del pròxim 4 de setembre per a garantir el benestar de les 20.000 persones que s’espera assistisquen a la festa. Aquesta, ha sigut l’última reunió mantinguda, després de mesos d’organització, del dispositiu, en el qual la Policia Local de Rafelbunyol ha sigut el nexe de coordinació.

La Junta Local de Seguretat ha repassat totes les funcions que els diferents Cossos i Forces de Seguretat implicats desenvoluparan durant la nit de disfresses, tractant importants aspectes com la seguretat, el tràfic, assistència sanitària, l’accés i eixida de la població, …

Una reunió en la qual no han sorgit problemes, gràcies al gran treball previ, especialment el de coordinació. En ella, s’ha repassat el dispositiu del passat any, que va tenir uns excel·lents resultats, quedant clares les bones relacions existents entre, la Policia Local de Rafelbunyol, la Policia Adscrita a la Generalitat i la Guàrdia Civil.

Més de 250 persones dels diferents Cossos i Forces de Seguretat, juntament amb voluntaris de protecció civil i personal sanitari, participaran en el dispositiu del pròxim divendres per a evitar possibles incidents relacionats amb la realització d’un acte tan multitudinari, prevenint les possibles dificultats, amb l’únic objectiu de garantir el gaudi de la festa i la seguretat de la ciutadania.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.