Puçol organitza de nou el concurs de fotografia per a potenciar els seus valors paisatgístics i turístics

767

L'ajuntament de Puçol organitza per segon any el Concurs de fotografia Foto Natura, amb l'objectiu de potenciar els valors paisatgístics i turístics de la població, al mateix temps que s'aposta per la conscienciació entorn de la conservació de l'entorn natural.

Les fotografies hauran de referir-se a l'entorn natural del municipi de Puçol i voltants. La seua finalitat és la interpretació ambiental, podent abastar La platja, la seua bellesa, valor ecològic, i gaudi actual; les aigües de la mar i el seu valor mediambiental; la Marjal dels Moros i la Zona d'Especial Protecció per als Ocells, al nord de la platja de Puçol, l'Estany de Puçol, el paratge natural La Costera o qualsevol altra imatge relacionada amb l'educació mediambiental, el reciclatge, i els valors de l'ecologia en general.

Poden participar els veïns que ho desitgen poden enviar fins a 4 fotos com a màxim al correu electrònic [email protected], fins al 12 de juliol. Un jurat triarà les 30 que s'exposaran a la Sala Blava (al costat de l'Oficina de Turisme) i les guanyadores, que tindran un premi especial.

L'objectiu del certamen Foto Natura 2021 és donar suport a l'educació mediambiental, i contribuir a crear un fons documental a la Sala Blava de l'Espai Voramar que explique i difonga la riquesa ecològica de Puçol.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.