Puçol obri el termini d’inscripció per a l’Escola de Nadal fins al 15 de desembre

617

Un any més, l'Ajuntament de Puçol posa en marxa l'Escola de Nadal per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar d'aquells que treballen en el període de vacacions escolars dels seus fills. En total són 8 dies: 27, 28, 29 i 30 de desembre, i ja al gener, els dies 2, 3, 4 i 5. Les activitats se celebren en el col·legi públic Bisbe Hervàs i el termini d'inscripció és doble: primer a través de la seu electrònica, després de forma presencial.

956-escola-nadal-3

956-escola-nadal-1Els xiquets empadronats a Puçol i nascuts de 2005 a 2012 estan d'enhorabona: tenen la possibilitat de passar un nadal especial disfrutant de huit dies de cole… però no un col·legi normal, sinó l'Escola de Nadal, eixa proposta de l'Àrea de Benestar Social on els alumnes disfruten de música, jocs, cançons, activitats nadalenques i moltes sorpreses.

Una oportunitat única per a disfrutar de 9 a 13 hores, mentres iaios i pares treballen o descansen.

El preu per tota l'escola és de 20 euros i, com ja és habitual, hi haurà dos terminis d'inscripció: del 29 de novembre al 5 de desembre, els que desitgen inscriure's de forma telemàtica, a través de la seu electrònica o, per a més comoditat, de l'enllaç inclòs al final d'esta notícia.

Els que preferisquen inscriure's acudint en persona, poden fer-ho els dies 14 i 15 de desembre, a la vesprada, en l'Espai Social Martínez Coll.

I estes festes, a disfrutar d'una escola distinta.

Disseny cartell: Pau Díaz | Fotos: Sergio Maestro

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.