Puçol dona la benvinguda a les seues festes populars i patronals

941

Puçol ha entrat en la setmana de les seues Festes Populars i Patronals que seran protagonitzades per l'esport, la música, la tradició i novetats respecte a l'any anterior. Com explica el llibret de festes, durant aquesta setmana s'han disputat partides de pàdel, tenis, frontenis i billar a tres bandes. A més, s'ha celebrat el trofeu de futbol per Pepe Luis Sebastiá i, durant els pròxims dies, la romeria en el Cabeçol i una missa iniciaran la jornada que terminara amb la presentació dels festers i festeres jóvens i el pregó de festes.

695-festeros-y-festeras-2

Per altra part, les campanes, gràcies a Pau Martínez i Joan Alepuz, protagonitzaran la vesprada del 29 d'agost mentre s'alça la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu a la parròquia de Santa Marta. Doncs, els actes com la visita a la residència dels majors, el trofeu de Truc, el campionat de bàsquet i la nit de Varietats ompliran els dies de festa. De la mateixa forma, els més xicotets podran gaudir de la Festa dels Xiquets i el gran Festival Infantil.

Així mateix, les festes donaran la benvinguda al mes de setembre amb un concert líric a l'Església dels Sants Juanes, amb la discomòbil de les festes i l'actuació el dia huit de cantant guanyador de la Voz, Antonio José.

S'uniran altres esdeveniments com la nit de Disfresses que finalitzarà amb l'espectacle de Tallarina on Tour; les Paelles que comptaran amb la batalla d'orquestres i l'actuació de la Orquesta Valencia i el Grupo Elefunck i la gala solidaria on els beneficis aniran a Càrites que conclourà amb el concurs de talents Invictus Xou, de Tele 7. Igualment, els dies seguiran amb tradicionals actes i espectacles com la Volta a Peu, la Nit de Coets, l'Ofrena de flors a la Mare de Déu i els festejos taurins del 7 de setembre.

Per últim, les novetats seran el parc infantil aquàtic, el concert de campanes en l'església, la batucada i la nova ubicació de la majoria de discomòbils, “per a no molestar sempre als mateixos veïns”, segon el concejal de Festa,  Juan Miguel Bayarri.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.