Puçol dona la benvinguda a les seues festes populars i patronals

0
213

Puçol ha entrat en la setmana de les seues Festes Populars i Patronals que seran protagonitzades per l’esport, la música, la tradició i novetats respecte a l’any anterior. Com explica el llibret de festes, durant aquesta setmana s’han disputat partides de pàdel, tenis, frontenis i billar a tres bandes. A més, s’ha celebrat el trofeu de futbol per Pepe Luis Sebastiá i, durant els pròxims dies, la romeria en el Cabeçol i una missa iniciaran la jornada que terminara amb la presentació dels festers i festeres jóvens i el pregó de festes.

695-festeros-y-festeras-2

Per altra part, les campanes, gràcies a Pau Martínez i Joan Alepuz, protagonitzaran la vesprada del 29 d’agost mentre s’alça la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu a la parròquia de Santa Marta. Doncs, els actes com la visita a la residència dels majors, el trofeu de Truc, el campionat de bàsquet i la nit de Varietats ompliran els dies de festa. De la mateixa forma, els més xicotets podran gaudir de la Festa dels Xiquets i el gran Festival Infantil.

Així mateix, les festes donaran la benvinguda al mes de setembre amb un concert líric a l’Església dels Sants Juanes, amb la discomòbil de les festes i l’actuació el dia huit de cantant guanyador de la Voz, Antonio José.

S’uniran altres esdeveniments com la nit de Disfresses que finalitzarà amb l’espectacle de Tallarina on Tour; les Paelles que comptaran amb la batalla d’orquestres i l’actuació de la Orquesta Valencia i el Grupo Elefunck i la gala solidaria on els beneficis aniran a Càrites que conclourà amb el concurs de talents Invictus Xou, de Tele 7. Igualment, els dies seguiran amb tradicionals actes i espectacles com la Volta a Peu, la Nit de Coets, l’Ofrena de flors a la Mare de Déu i els festejos taurins del 7 de setembre.

Per últim, les novetats seran el parc infantil aquàtic, el concert de campanes en l’església, la batucada i la nova ubicació de la majoria de discomòbils, “per a no molestar sempre als mateixos veïns”, segon el concejal de Festa,  Juan Miguel Bayarri.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here