Compromís per Puçol critica el canvi de la denominació de la plaça País Valencià per la de Comunitat Valenciana

491

La decisió del Ple municipal de Puçol que s’aprovà, en segona votació, i amb el vot de qualitat de l’alcaldessa, la proposta de l’Alcaldia per a canviar la denominació de la plaça País Valencià per la de Comunitat Valenciana no ha agradat a Compromís per Puçol.

Plaça País Valencià de PuçolLa formació nacionalista considera que "Puçol té problemes més greus que el canvi de denominació de la plaça País Valencià pel de Comunitat Valenciana".

Per a Enric Esteve, portaveu municipal, “resulta curiós que vulguen un nom per a la plaça que no faran servir mai, perquè sempre que el PP es refereix a l’autonomia parlen de Comunidad Valenciana, que és l’única forma que no recull l’Estatut d’Autonomia. Igual que quan parla del nostre poble sempre diuen Puzol i no Puçol, que és el seu únic nom oficial”.

Puçol no celebra acte institucional pel 9 d'Octubre

Esteve ha lamentat que l’equip de Govern “es carregui l’acte institucional del dia 9 d’Octubre en una mostra bròfega d’ocultar la història i l’origen del poble valencià”. Esteve lamenta, així, “en estes dos decisions l'alcaldessa de Puçol del PP, Paz Carceller, demostra la seua radicalització”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.