Compromís es troba en el 'no' de PP i Cs i l'abstenció del PSPV en la moció per canviar de nom l’avinguda Juan Carlos I de Rafelbunyol

1116

Compromís per Rafelbunyol ha criticat que es va quedar sols demanant el canvi del nom de l’Avinguda Juan Carlos I pel vot en contra de PP i Cs i l'abstenció del PSPV.

La formació taronja ha explicat que la seua moció tenia per objectiu “la higiene democràtica seguint, a més, els precedents que al mateix poble s’havien portat a terme anys anteriors”.

A 2015 es lleva el nom del carrer a la Infanta Cristina

Compromís ha recordat que l'any 2015 el ple municipal va decidir per majoria, amb l’abstenció del PP, que l’antic carrer Infanta Cristina passara a denominar-se Les Encaixadores.

Compromís ha explicat que la moció també demanava l’obertura d’un procés participatiu perquè el veïnat de Rafelbunyol triara el nou nom vinculat amb la història i cultura local.

En la moció, Compromís per Rafelbunyol afirma que “creguem que el nostre poble no pot retre-li homenatge amb el nom d’una via pública al considerar “que no haurien de formar part del nomenclàtor dels carrers de Rafelbunyol, persones que hagen fet ús del seu posicionament social o polític per als seus interessos privats amb accions que perjudiquen el conjunt de la societat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.