PSPV i Cs signen un pacte de Govern a Alcàsser per a assolir l’estabilitat necessària per a aprovar els pressupostos

1070

Amb un pressupost prorrogat des de 2016, el Govern municipal d’Alcàsser s’ha trobat amb dificultats per a poder portar a terme tot el seu programa de Govern aquesta última legislatura. Sense pressupost municipal, els comptes no responen a la realitat canviant del municipi i, per això, en aquesta legislatura, el PSPV ha volgut formar un equip fort que puga donar estabilitat al Govern municipal i, finalment, el seu soci serà el grup de Ciudadanos.

L’alcaldessa, la socialista Eva Zamora, i la portaveu de Cs, María José García, ja han signat el pacte per a la Governabilitat que inclou la presència de García al Govern amb la gestió de l’àrea d’Urbanisme. També estarà a la Junta de Govern.

Segons han explicat en un comunicat, “la finalitat de dit Pacte entre el Partit Socialista i Ciudadanos en l’Ajuntament d’Alcàsser és aconseguir un acord de govern que siga transversal, de progrés i amb l’estabilitat necessària per dur endavant les polítiques que Alcàsser necessita per a continuar avançant mitjançant l’aprovació d’un  pressupost municipal, fins ara prorrogat des de 2016, i que tant necessita el poble d’Alcàsser”.

Tant Zamora com Garcia han destacat que, “per davant d’interessos partidistes, les dues formacions polítiques hem posat els interessos d’Alcàsser. Hem buscat punts d’encontre i espais de consens perquè els veïns i veïnes d’Alcàsser esperen respostes i amb el present acord volem proporcionar-les treballant des de cadascuna de les àrees municipals pensant sempre en les persones”.

Respecte al “bloqueig institucional” que preveu aquesta legislatura, l’alcaldessa d’Alcàsser ha dit: “No podem paralitzar les polítiques que el nostre poble necessita; la primera mesura del pacte serà incorporar més d’un milió d’euros al pressupost de 2019 que encara tenim la intenció d’aprovar abans d’acabament de l’estiu”.

Per la seua part, Garcia ha manifestat: “el present pacte es basa en la confiança mútua entre les persones de cada formació política més enllà dels colors polítics, on hem arribat a un punt d’encontre i a un compromís per a dur endavant les mesures estrela de tots dos programes electorals,  pensant sempre en la millora de qualitat dels veïns i veïnes d’Alcàsser”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.