PSPV i Compromís evidencien les seues diferències pel dèficit de 217.800 euros de la FDM Torrent

578

Compromís per Torreny ha denunciat que la Fundación Deportiva Municipal (FDM) ha tancat l’any 2019 amb un dèficit pressupostari de 217.800 euros, «diners que haurà de posar l’Ajuntament de Torrent mitjançant un suplement de crèdit a aportar des de les arques municipals», segons el portaveu de Compromís per Torrent, Pau Alabajos,

Parc Central Torrent piscinaCompromís ha explicat que este dèficit «és conseqüència de no computar, en l’elaboració dels pressupostos de l’organisme autònom per a l’any 2019, les quantitats corresponents a la utilització de les instal·lacions de Parc Central per part de diferents clubs esportius de Torrent», instal·lacions que són propietat de l’Ajuntament però es troben cedides en explotació a la mercantil gallega GAIA Gestión Deportiva, S.L.

El portaveu de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, es reafirma en les paraules de la pròpia intervenció municipal, en les que s’explica que la FDM té una manca de recursos de finançament, donant també com a conseqüència que la liquidació de l’exercici de 2019 siga negativa per 14.276,93 euros, pèrdues reconegudes pel propi govern segons un decret d’alcaldia.

Per això, Compromís ha instat al govern municipal a no convertir les excepcionalitats «en la norma habitual de despesa», en referència a les continues modificacions pressupostàries que presenten per no haver fet les previsions quan tocava, «el que denota una gestió molt improvisada del que hauria de ser el dia a dia dels recursos públics».

Ferrer critica a Compromís su falta de suport

La regidor d’Esports, Susi Ferrer, ha contestat a les queixes de Compromís recordant a la formació nacionalista que que en 2019 se segueix amb el pressupost del 2016, per culpa de no votar a favor als pressupostos de l’ajuntament Compromís.

En aquest sentit Ferrer ha recordat a Alabajos que «en 2019 se segueix amb el pressupost del 2016 on no està previst les despeses de la Cotxera. Però ja en el 2020 se soluciona aquest problema amb uns pressupostos que no tornen a votar a favor Compromís».

La regidor d’Esports ha recordat que «abans els usos de Parc central es pagaven des de la FDM i el cànon de Parc es cobrava des d’Ajuntament. Pel que l’FDM sempre està en desigual. I aqueixa disfunció enguany també s’ha arreglat tant el pagament com el cobrament s’emporta des de la mateixa entitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.