PSOE i Compromís voten en contra d'assessorar als afectats per clàusules sòl a Burjassot

691
L'equip de govern de l'Ajuntament de Burjassot, format pel PSOE i Compromís, ha rebutjat la moció d'Esquerra Unida per a oferir un servici d'assessorament als afectats per l'estafa de les clàusules sòl a Burjassot i realitzar una campanya informativa.
 
EUPV estima que "excusar-se en el fet que és un servici que ja s'ofereix en València per part de la Generalitat o que no està pressupostat és un acte d'hipocresia, puix sempre han defensat la duplicitat d'alguns servicis per a facilitar la vida als veïns del poble i al mateix plenari han fet dues modificacions pressupostàries".
 
El portaveu d'Esquerra Unida, José Camarillas, es mostra preocupat per les afirmacions del Partit Socialista, que afirmà que "no llevarien el treball als advocats del poble, que també tenen dret a menjar. Amb tot el respecte per a l'ofici d'advocat, no entenem que es comparen els servicis públics amb els privats. Esperem que no siga l'opinió del partit, que també governa en la Generalitat, no vaja a ser que privatitzen la sanitat i l'educació públiques per a no fer la competència als que tenen negocis en estos sectors".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.