Alaquàs i Aldaia milloren la seua flota de bicicletes públiques en 40 bicis noves

662

Les estacions del Servei de Bicicleta Pública ubicades a Alaquàs i Aldaia compten ja amb una nova flota de bicicletes. Un total 40 bicicletes han estat renovades per tal de millorar el Servei Metropolità de Bicicleta Pública que dóna servei als municipis d’Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella. Estes noves bicicletes se sumen a les altres 40 que han estat renovades en els últims messos a la resta de municipis implicats.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, la Regidora de Medi Ambient a Alaquàs, Diana Muñoz, la Regidora d’Urbanisme a Aldaia, Mónica Trujillo, van assistir a l’acte públic de lliurament de les noves bicicletes per part de Juan Bueno, Director de Desenvolupament de Negoci i Director Comercial de Movus, empresa que gestiona el Servei Metropolità de València de Bicicleta Pública, MibisiValencia.

El Servei Metropolità de València de Bicicleta Pública (MIbisiVAlencia) que connecta els municipis d’Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella compta en l’actualitat amb un total de 180 bicicletes distribuïdes en un total de 22 estacions. Tots estos municipis connecten a més amb València a través de la xarxa MIbisi València. En els últims mesos s’ha fet un important esforç per renovar la seua flota i oferir als veïns i veïnes un servei públic i de qualitat. Tota la informació relacionada amb el servei es troba a www.hortasudenbici.es i www.mibisivalencia.es. L’abonament és gratuït.

En l’acte es va fer entrega també de 4 bicicletes per al projecte Bicis para todas que coordinen el col·lectiu Soterranya, l’associació AMA i Espai Tàndem per tal de recuperar i reparar bicicletes destinades a persones sense recursos, compromís assumit per l’empresa que gestiona el servei per tal de col·laborar amb els col·lectius més desafavorits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.